 27 grudnia 2009 14:31 | ID: 97852
                  27 grudnia 2009 14:31 | ID: 97852
              
                                   27 grudnia 2009 14:34 | ID: 97854
                  27 grudnia 2009 14:34 | ID: 97854
              

                                   27 grudnia 2009 14:35 | ID: 97855
                  27 grudnia 2009 14:35 | ID: 97855
              

                                   27 grudnia 2009 16:27 | ID: 97897
                  27 grudnia 2009 16:27 | ID: 97897
              
                                   1 kwietnia 2010 16:59 | ID: 183678
                  1 kwietnia 2010 16:59 | ID: 183678
              
                                   1 kwietnia 2010 17:04 | ID: 183680
                  1 kwietnia 2010 17:04 | ID: 183680
              
Ależ oczywiście, że sie znajdzie. Proszę;
Sałatka wiosenna z kiełkami pszenicy
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki które da się pokroić to kroimy w dowolne kształty. Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Wsypujemy do miski i mieszamy z rozrobionym sosem z oliwą. Wymieszać delikatnie i gotowe.

                                   1 kwietnia 2010 17:09 | ID: 183685
                  1 kwietnia 2010 17:09 | ID: 183685
              
                                   1 kwietnia 2010 18:37 | ID: 183732
                  1 kwietnia 2010 18:37 | ID: 183732
              
brzmi pysznie!!!
Ależ oczywiście, że sie znajdzie. Proszę;
Sałatka wiosenna z kiełkami pszenicy
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki które da się pokroić to kroimy w dowolne kształty. Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Wsypujemy do miski i mieszamy z rozrobionym sosem z oliwą. Wymieszać delikatnie i gotowe.

                                   1 kwietnia 2010 19:05 | ID: 183751
                  1 kwietnia 2010 19:05 | ID: 183751
              
 I my od lat zamiast groszku zielonego dodajemy kukurydzę...
I my od lat zamiast groszku zielonego dodajemy kukurydzę...
                                   1 kwietnia 2010 19:15 | ID: 183759
                  1 kwietnia 2010 19:15 | ID: 183759
              
                                   1 kwietnia 2010 19:48 | ID: 183789
                  1 kwietnia 2010 19:48 | ID: 183789
              
                                   1 kwietnia 2010 19:52 | ID: 183794
                  1 kwietnia 2010 19:52 | ID: 183794
              

                                   8 kwietnia 2010 09:58 | ID: 187619
                  8 kwietnia 2010 09:58 | ID: 187619
              
                                   8 kwietnia 2010 09:59 | ID: 187621
                  8 kwietnia 2010 09:59 | ID: 187621
              
                                   26 sierpnia 2010 12:53 | ID: 278594
                  26 sierpnia 2010 12:53 | ID: 278594
              
                                   26 sierpnia 2010 13:28 | ID: 278629
                  26 sierpnia 2010 13:28 | ID: 278629
              
                                   26 sierpnia 2010 17:40 | ID: 278843
                  26 sierpnia 2010 17:40 | ID: 278843
              

                                   26 sierpnia 2010 17:45 | ID: 278844
                  26 sierpnia 2010 17:45 | ID: 278844
              
                                   23 grudnia 2010 11:46 | ID: 361153
                  23 grudnia 2010 11:46 | ID: 361153
              
jest tyle nowych ludzi na forum ... ładnie proszę o nowe przepisy :D
                                   23 grudnia 2010 11:59 | ID: 361168
                  23 grudnia 2010 11:59 | ID: 361168
              
Polecam Ci:
Śledzie pod pierzynką
Sałatka Jest pyszna
Składniki układamy w salaterce warstwowo.Nie mieszamy!
4 śledzie wymoczone i pokrojone w kosteczkę
5 większych ziemniaków ugotowanych i starkowanych(posypać sola i pieprzem)
3 wieksze marchewki ugotowane i starkowane
5 jaj ugotowanych i starkowanych(posypać sola i pieprzem)
40dag sera starkowanego(ser idzie na wierzch jako pierzynka )
)
______________________________________________________________
Sos Śmietanowo-majonezowy
6 dużych łyżek majonezu
180g Śmietany
sól,pieprz do smaku
 Całość polewamy majonezem i posypujemy ogórkiem konserwowym lub kiszonym pokrojonym w kosteczkę.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!