-
1
Sonia
Zarejestrowany: 06-01-2010 16:15 .
Posty: 112855
2012-08-01 20:51:35
1 sierpnia 2012 20:51 | ID: 813034
Nie mogę zabielać śmietanką, bo źle się potem czuję. Zabielam jedynie mlekiem.
-
2
anetaab
Zarejestrowany: 20-02-2011 20:09 .
Posty: 13427
2012-08-01 20:55:56
1 sierpnia 2012 20:55 | ID: 813035
albo śmietaną albo wcale, w zależności od "smaka"
-
3
aga_8666
Zarejestrowany: 15-02-2011 19:08 .
Posty: 5072
2012-08-01 20:58:32
1 sierpnia 2012 20:58 | ID: 813036
anetaab (2012-08-01 20:55:56)
albo śmietaną albo wcale, w zależności od "smaka"
Tak samo robię.
-
4
usunięty użytkownik
2012-08-01 21:03:50
1 sierpnia 2012 21:03 | ID: 813039
Śmietaną lub jogurtem albo wcale.
-
5
Paulqa
Zarejestrowany: 24-08-2011 15:04 .
Posty: 14675
2012-08-01 21:19:05
1 sierpnia 2012 21:19 | ID: 813049
to zależy dla kogo gotuję... ale przeważnie wszyscy wolą zupę zabieloną śmietaną lecz mi lepiej smakuje zabielona jogurtem
-
6
kwadracik
Zarejestrowany: 16-01-2011 16:14 .
Posty: 11242
2012-08-01 21:55:02
1 sierpnia 2012 21:55 | ID: 813079
-
7
Marietka
Zarejestrowany: 29-01-2012 21:55 .
Posty: 28005
2012-08-01 21:56:41
1 sierpnia 2012 21:56 | ID: 813081
ja tam serki topione daje.
-
8
Paulqa
Zarejestrowany: 24-08-2011 15:04 .
Posty: 14675
2012-08-01 21:59:55
1 sierpnia 2012 21:59 | ID: 813083
Marietka (2012-08-01 21:56:41)
ja tam serki topione daje.
ooo serki to i ja daję czasami :)
-
9
Paulitta
Zarejestrowany: 13-03-2012 18:32 .
Posty: 3915
2012-08-01 22:58:06
1 sierpnia 2012 22:58 | ID: 813119
śmietaną:) innymi produktami nie probowłam nawet.
-
10
Dunia
Zarejestrowany: 10-03-2011 17:24 .
Posty: 18894
2012-08-01 23:14:28
1 sierpnia 2012 23:14 | ID: 813123
Śmietanka . I to 30% . Daję jej mniej niż 18-tki. Ale przynajmniej mi śię nigdy nie zwarzy.
-
11
Kamila2010
Zarejestrowany: 14-06-2010 23:25 .
Posty: 10745
2012-08-01 23:44:19
1 sierpnia 2012 23:44 | ID: 813124
Śmietaną,albo serkiem topionym.Grochówkę i kapuśniak "zaklepuję"zasmażką z mąki.Mlekiem nigdy w życiu.
-
12
Malwina.
Zarejestrowany: 18-04-2012 17:23 .
Posty: 3153
2012-08-02 00:50:46
2 sierpnia 2012 00:50 | ID: 813131
śmietaną, mlekiem lub mąką z wodą.
-
13
Alina63
Zarejestrowany: 26-01-2010 19:21 .
Posty: 18946
2012-08-02 08:31:08
2 sierpnia 2012 08:31 | ID: 813163
śmietaną 12% , nie toleruję zasmażki ....
-
14
diaboliqua
Zarejestrowany: 11-09-2010 14:20 .
Posty: 97
2012-08-02 08:48:47
2 sierpnia 2012 08:48 | ID: 813168
zawsze śmietaną, ale wcvzoraj gdy robilam sos do zapiekanki zdziwiłam się niezmiernie... Myślałam, ze kupiłam śmietanę, po czym okazało się, że jest to jakiś kremowy mix śmietany z maślanką firmy Danone. Dodałam do sosu i ani się nie zważyło nic, a smak... niezły...
-
15
monaaa71
Zarejestrowany: 28-01-2009 08:46 .
Posty: 28735
2012-08-02 09:18:44
2 sierpnia 2012 09:18 | ID: 813180
-
16
oliwka
Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57 .
Posty: 161880
2012-08-02 11:34:40
2 sierpnia 2012 11:34 | ID: 813262
Alina63 (2012-08-02 08:31:08)
śmietaną 12% , nie toleruję zasmażki ....
... i ja również, jeśli trzeba zabielić to tylko śmietaną 18% do zup...
-
17
usunięty użytkownik
2012-08-02 11:48:51
2 sierpnia 2012 11:48 | ID: 813267
smietana taka jaka jest w lodowce .
-
18
usunięty użytkownik
2012-08-02 17:20:27
2 sierpnia 2012 17:20 | ID: 813420
Odkąd Szymuśko je nasze zupy, nie zabielam ich niczym. Wcześniej sięgałam po jogurt naturalny.
-
19
basiula11
Zarejestrowany: 24-03-2011 08:52 .
Posty: 1876
2012-08-02 19:17:58
2 sierpnia 2012 19:17 | ID: 813433
Ja zabielam tylko jogurtem naturalnym.
-
20
chris
Zarejestrowany: 02-12-2010 18:34 .
Posty: 264
2012-08-03 09:06:08
3 sierpnia 2012 09:06 | ID: 813641
ja zakochałam się w serku mascarpone....i nim zabielam zupy,sosy .