Ja mam od dawna na nie smaka, ale troszkę jest przy tym pracy. A wiecie jak ja je robię? Są po prostu cud-miód.
-Główka białej kapuchy,ale żeby była duża,ale nie ubita
-Mięso od karczku i trochę od łopatki
-Ryż
-vegeta
-przecier pomidorowy
-keczup
Mięso przyprawione,opiekam ze wszystkich stron w tzw "gąsiorku"na złoty kolor,potem kroję w kawałki,przekręcam przez maszynkę i łączę z ugotowanym wcześniej ryżem. Z główki kapusty wycinam co jest do wycięcia,wkładam ją do wrzątku,oddzielam liście i na każdy z nich nakładam farsz z ryżu i mięska, zawijam boki potem środek i układam na tłuszczu w tym samym gąsiorku w którym piekłam mięso,doprawiam keczupem wymieszanym z przecierem pomidorowym i na wolnym ogniu :) się pieką :) Wow.... już czuję ich smak.