Drogie Mamy jak robicie farsz do placuszka po węgiersku?Mam ochotę zrobić dziś na obiad ale zupełnie nie wiem jak się do niego zabrać?
21 marca 2012 09:52 | ID: 763699
http://margarytka-kulinarnie.blog.onet.pl/2,ID362416915,index.html
21 marca 2012 09:52 | ID: 763702
Ja tam niezbyt u miem gotować ale moja teściowa kiedys robiła taki placek i farsz byl a'la gulasz tylko więcej warzyw było:)Tyle mogę Ci od siebie podpowiedzieć:)
21 marca 2012 12:37 | ID: 763870
Ja tak robiłam wczoraj mięso, cebula, papryka , pieczarki, ogórek kiszony i pomidory bez skórki. Pyszne i sycące.
21 marca 2012 12:46 | ID: 763887
Jeszcze placka po węgiersku nie jadłam chociaż ostatnio córka z zięciem fundowali go nam w restauracji. Mąż poszedł a mi się nie chciało i mówił, że pyszny był.
21 marca 2012 13:03 | ID: 763924
uwielbiam. gotuję normalny gulasz mięsny i dodaję papryczkę chili ze słoiczka,groszek konserwowy
21 marca 2012 23:39 | ID: 764294
http://margarytka-kulinarnie.blog.onet.pl/2,ID362416915,index.html
Robię tak samo jak ten przepis.Z tym że ja farsz kładę na połówkę placka a drugą połówką zakrywam farsz.Można też zrobić z mięsa mielonego.
22 marca 2012 12:23 | ID: 764540
Mmm, chyba mnie zainspirowałaś. A co - zrobię dziś na obiad!:)
22 marca 2012 13:20 | ID: 764569
Ja dopiero dziś robię i powiem zapowiada się niezła uczta
22 marca 2012 13:23 | ID: 764573
Rany ale mi się placka zachciało :)
22 marca 2012 13:24 | ID: 764577
Rany ale mi się placka zachciało :)
noooooooo
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.