No własnie, kupujecie czy robicie?
A jesli robicie, to jak?
Zapraszam do udziału w sondzie:)
Zaloguj się, aby móc głosować.
Wyniki | |||
robię sam/a |
|
7 | 25,0% |
kupuje |
|
21 | 75,0% |
Liczba głosów: 28
(Data wygaśnięcia: 2011-11-15 23:59:00)
14 listopada 2011 19:41 | ID: 681473
robie
14 listopada 2011 20:05 | ID: 681494
Kupuje bo bułek nie jadamy i nie mam suchych.
14 listopada 2011 22:42 | ID: 681581
Zaznaczyłam że kupuję,ale ostatnio jak mi zabrakło do kotletów to sama na tarce starłam suchą bułkę.Sucha bułka u nas zawsze się znajdzie bo(namoczoną w mleku) dodajemy ją do kotletów mielonych
14 listopada 2011 23:10 | ID: 681600
robię sama, bo w tych kupowanych nie zawsze jest bułka
14 listopada 2011 23:13 | ID: 681601
Raz robimy, raz kupujemy, róznie bywa
14 listopada 2011 23:26 | ID: 681610
Jak mam suche bułki to robię jak nie to kupuję.
14 listopada 2011 23:30 | ID: 681613
robię sama.
14 listopada 2011 23:52 | ID: 681633
kupuje w piekarni
15 listopada 2011 01:16 | ID: 681674
tylko kupuje, raz robiłam jak byłam w kryzysowej sytuacji i do sklepu nie miałam dojscia
28 listopada 2011 05:12 | ID: 691338
W weekend mieliłam!!!:)
Tylko hm, mogłam wrzucic do maszynki elektrycznej, ale bałam sie ze cos sie moze stac, wiec mieliłam reczna:)
Bułeczka super, tylko łapki bolały:)
28 listopada 2011 06:11 | ID: 691346
Ja z tych wygodnych jestem, więc...kupuję :)
28 listopada 2011 12:39 | ID: 691573
Ja miele sama:)wcześniej na tarce ścierałam, ale w koncu dorobiłam siię maszynki:) ale czasem z lenistwa kupię:D
28 listopada 2011 12:49 | ID: 691579
Kupuje często. Ale patrze aby była jasna. Nie kupuję w piekarniach. Bo trafiam na bułke z chlebem, makiem i innymi dodatkami. A najbardziej lubię bułkę zmieloną w domu. Najlepsze do tego celu sa bagietki. Kroję w kromeczki , wysuszę i mielę w maszynce do mięsa. osiewam na sitku. I panierka z takiej bułki nigdy się nie przypala zanim kotlet się nie usmaży. Jest chrupiąca i pachnąca bułeczką.
28 listopada 2011 13:00 | ID: 691585
Kupuje często. Ale patrze aby była jasna. Nie kupuję w piekarniach. Bo trafiam na bułke z chlebem, makiem i innymi dodatkami. A najbardziej lubię bułkę zmieloną w domu. Najlepsze do tego celu sa bagietki. Kroję w kromeczki , wysuszę i mielę w maszynce do mięsa. osiewam na sitku. I panierka z takiej bułki nigdy się nie przypala zanim kotlet się nie usmaży. Jest chrupiąca i pachnąca bułeczką.
Własnie takie "bułki tarte" sa ze zwrotów sklepowych.
28 listopada 2011 13:06 | ID: 691590
Ja kupuję. Lubię tą z Biedronki, bo jest świetna do panierowania.
28 listopada 2011 15:28 | ID: 691720
Kupujemy :)
28 listopada 2011 15:37 | ID: 691732
jeśli tylko mam suche bułki (a mam dość często) to robię sama. jeśli ich zbraknie a potrzebuję to kupuję w sklepi
28 listopada 2011 22:49 | ID: 692117
Kupuję.
11 grudnia 2011 10:33 | ID: 700962
Warto robić samemu. Bo to co w sklepach sprzedają to strach się bać. Często pewnie obok bułki to to nawet nie leżało.
11 grudnia 2011 16:53 | ID: 701130
Ja z tych wygodnych jestem, więc...kupuję :)
ja w tym przypadku też :)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.