Jeśli już gotujesz z półproduktów to co najczęściej? Jaką markę wybierasz? - Forum
Znajdź nas na

Tworzymy społeczność rodziców

Wątek

Jeśli już gotujesz z półproduktów to co najczęściej? Jaką markę wybierasz?

25odp.
Strona 2 z 2
Odsłon wątku: 3349
Użytkownik usunięty
    • Zgłoś naruszenie zasad
    21 października 2011, 08:57 | ID: 665118

    Od kiedy się syn urodził nie używalam półproduktów. 


    Jednak przy żurku się nie da! Z naturalnego wychodzi za kwaśny.


    Kupuję barszcz biały i żurek z winiar. Z jajkiem i białą kiełabską jest pyszny obiadek:)

    Użytkownik usunięty
      21
      • Zgłoś naruszenie zasad
      1 listopada 2011, 08:01 | ID: 672239
      ewelka21 (2011-10-31 22:40:19)

      Często kupuję żurek i barszcz czerwony Winiary oraz ,,Pomysł na...".

      Pomysł na soczystego kurczaka w ziołach, polecam!!! Pyszności!:)

      Avatar użytkownika Isabelle
      IsabellePoziom:
      • Zarejestrowany: 03.07.2009, 17:42
      • Posty: 21159
      22
      • Zgłoś naruszenie zasad
      1 listopada 2011, 08:16 | ID: 672244
      JeszczeBar dziej (2011-10-29 15:41:43)

      Ja nie patrzę na markę. Jak nie smakuje - więcej nie jem. Zresztą, jest  czym wybierać. Sugeruję się bardziej ceną i opisem.


      Ja mam tak samo:) Zjem raz i jak mi nie posmakuje więcej nie kupuję:)

      Avatar użytkownika alanml
      alanmlPoziom:
      • Zarejestrowany: 27.10.2009, 16:11
      • Posty: 30511
      23
      • Zgłoś naruszenie zasad
      1 listopada 2011, 09:44 | ID: 672273

      Ratuje się sosami z paczki. ehh ubolewam nad tym ale nie umiem zrobić dobrego sosu. No i sosy do makaronu kupuję z Łowicza.

      Avatar użytkownika monaaa71
      monaaa71Poziom:
      • Zarejestrowany: 28.01.2009, 07:46
      • Posty: 28735
      24
      • Zgłoś naruszenie zasad
      1 listopada 2011, 17:40 | ID: 672429

      również łączę żurek i barszcz biały winiary,kiedy chcę ugotować żurek. dodaję jajko,kiełbasę,chrzan i pycha :)

      mąż lubi sos słodko-kwaśny do mięsa. ja nie.

      Użytkownik usunięty
        25
        • Zgłoś naruszenie zasad
        1 listopada 2011, 17:59 | ID: 672435
        alanml (2011-11-01 10:44:47)

        Ratuje się sosami z paczki. ehh ubolewam nad tym ale nie umiem zrobić dobrego sosu. No i sosy do makaronu kupuję z Łowicza.

        Polecam soser z Winiary, taki zagęstnik jak dusisz mięsko w wywarze:) Ja to lubię sos cjasny do pieczeni:)

         



        monaaa71 (2011-11-01 18:40:55)

        również łączę żurek i barszcz biały winiary,kiedy chcę ugotować żurek. dodaję jajko,kiełbasę,chrzan i pycha :)

        mąż lubi sos słodko-kwaśny do mięsa. ja nie.

        o Chrzan! A widzisz! Super pomysł:)