Jeśli już gotujesz z półproduktów to co najczęściej? Jaką markę wybierasz?
Często kupuję żurek i barszcz czerwony Winiary oraz ,,Pomysł na...".
Pomysł na soczystego kurczaka w ziołach, polecam!!! Pyszności!:)
- Zarejestrowany: 03.07.2009, 17:42
- Posty: 21159
Ja nie patrzę na markę. Jak nie smakuje - więcej nie jem. Zresztą, jest czym wybierać. Sugeruję się bardziej ceną i opisem.
Ja mam tak samo:) Zjem raz i jak mi nie posmakuje więcej nie kupuję:)
- Zarejestrowany: 27.10.2009, 16:11
- Posty: 30511
Ratuje się sosami z paczki. ehh ubolewam nad tym ale nie umiem zrobić dobrego sosu. No i sosy do makaronu kupuję z Łowicza.
- Zarejestrowany: 28.01.2009, 07:46
- Posty: 28735
również łączę żurek i barszcz biały winiary,kiedy chcę ugotować żurek. dodaję jajko,kiełbasę,chrzan i pycha :)
mąż lubi sos słodko-kwaśny do mięsa. ja nie.
Ratuje się sosami z paczki. ehh ubolewam nad tym ale nie umiem zrobić dobrego sosu. No i sosy do makaronu kupuję z Łowicza.
Polecam soser z Winiary, taki zagęstnik jak dusisz mięsko w wywarze:) Ja to lubię sos cjasny do pieczeni:)
również łączę żurek i barszcz biały winiary,kiedy chcę ugotować żurek. dodaję jajko,kiełbasę,chrzan i pycha :)
mąż lubi sos słodko-kwaśny do mięsa. ja nie.
o Chrzan! A widzisz! Super pomysł:)