....z kapustą kiszoną czy zwykłą kapustą????
13 września 2011 23:26 | ID: 635585
Kiszoną oczywiście - mniam ale bym zjadła!!!!!! Nieładnie tak na noc smaku narobić!
14 września 2011 04:54 | ID: 635645
Ja tez wolę krokiety z kapustą...ale bardziej wolę z kapustą.
14 września 2011 05:05 | ID: 635657
Nie przepadam... :)
14 września 2011 07:05 | ID: 635683
sama nie przepadam , ale rodzina uwielbia . Robię zarówno ze słodką , jak i kiszoą kapustą ...
14 września 2011 09:04 | ID: 635729
jadlam jadlam... ale nie robilam nigdy..
a moze podpowiecie jak i co???
jutro bym zrobila...
14 września 2011 09:07 | ID: 635732
zdecydowanie z kiszoną
14 września 2011 09:50 | ID: 635773
krokiety jadam tylko z pieczarkami i żółtym serem ;) kapusta mi w nich śmierdzi jakoś ;/
14 września 2011 09:57 | ID: 635778
robie z kiszoną i są pyszne podobno sama nie jadam nie lubie
14 września 2011 10:16 | ID: 635792
Uwielbiam pierogi i krokiety z kiszoną kapustą...innych nie jadam
14 września 2011 10:58 | ID: 635816
Jakie ciasto robicie/ takie naleśnikowe? A kapustę dusić?
Apetytu narobiłyście to teraz przepis podajcie
14 września 2011 11:46 | ID: 635846
Jakie ciasto robicie/ takie naleśnikowe? A kapustę dusić?
Apetytu narobiłyście to teraz przepis podajcie
no wlasnie dajcie przepis!!!
14 września 2011 12:03 | ID: 635867
Ja robię tak ,ciasto jak do każdych pierogów,farsz: kapusta kiszona obgotować do miękkości wystudzić odcisnąć drobno pokroić,osobno ugotować do miękkości grzyby najlepiej leśne można pieczarki.Grzyby potem zmielić maszynką,przesmarzyć cebulkę,wszystko razem zmieszać dodać wegety, pieprz i zostawić farsz na parę godzin żeby się przegryzł.Najlepiej zrobić go dzień wcześniej.Mojej rodzince smakuje.
14 września 2011 12:26 | ID: 635882
tylko zw zwykła kapustą,kiszona psuje smak!!!!
14 września 2011 15:22 | ID: 636014
Tylko kiszona i to dobrze kwaśna :)
14 września 2011 21:38 | ID: 636446
kiszoną kapustę podgotowuję , razem smażę z posiekanymi drobno grzybami i cebulką , potem rozdrabniam blenderem , doprawiam do smaku pieprzem i ewentualnie solą ...
14 września 2011 21:46 | ID: 636458
kiszoną kapustę podgotowuję , razem smażę z posiekanymi drobno grzybami i cebulką , potem rozdrabniam blenderem , doprawiam do smaku pieprzem i ewentualnie solą ...
dziekuje bardzo.
na dniach zrobie
16 września 2011 16:02 | ID: 638399
mam grzyby suzone nadadza sie?????
16 września 2011 16:06 | ID: 638407
mam grzyby suzone nadadza sie?????
najlepsze są suszone. Musisz je zamoczyć i gotować w tej samej wodzie. Wcześniej należny je opłukać...
co do kapusty to tylko KISZONA!
16 września 2011 16:09 | ID: 638408
16 września 2011 18:04 | ID: 638530
KISZONĄ!!!
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.