Ja na surowo to najbardziej lubię zieloną, bo smakuje jak groszek strączkowy, ale na gorąco to daję czerwoną, dla efektu kolorystycznego. Żółtej prawie nie używam i nie wiem dlaczego.
Mój Tato zawsze nam powtarzał, ze jak coś przeskrobiemy i się przyznamy, to nie będziemy ukarani. Ale sam mimo "złapania za rękę" (najczęściej chodziło o to kto powyjadał mięso z sosu) idzie w zaparte, że on nawet nie był w pobliżu.
czerwona :) ale w sałatce, do której drobno kroję paprykę każdego koloru, daję jeszcze czerwona fasolkę, kukurydzę i cebulkę (+ sos do sałatek knorr) kolor nie gra roli a połączenie wszystkich daje niesamowity smak! ot taka salatka do pochrupania ;P
24
usunięty użytkownik
2009-10-14 15:01:30
14 października 2009 15:01 | ID: 62952
jeannette88 napisał 2009-10-14 15:00:18
czerwona :) ale w sałatce, do której drobno kroję paprykę każdego koloru, daję jeszcze czerwona fasolkę, kukurydzę i cebulkę (+ sos do sałatek knorr) kolor nie gra roli a połączenie wszystkich daje niesamowity smak! ot taka salatka do pochrupania ;P
Familie.pl – Internetowa Społeczność Rodziców. To Portal dla rodziców tworzony przez rodziców. Szczegółowy
opis ciąży – tydzień po tygodniu, fazy porodu – przełam swój strach i nie bój się pytać. Na specjalnym forum
dla rodziców znajdziesz rozwiązania wszystkich swoich problemów. Nasi eksperci – lekarze, prawnicy i wielu
innych za darmo udzielają porad dla rodziców. Ślub i wesele, Ciąża, Rodzice – to tylko niektóre tytuły
naszych serwisów. W każdym z nich znajdziesz coś dla siebie. Przyłącz się do nas!