30 września 2009 13:46 | ID: 58013
              
                                  
                  30 września 2009 13:47 | ID: 58016
              
                                  
                  30 września 2009 13:48 | ID: 58017
              
                                  
                  30 września 2009 13:50 | ID: 58019
              
czytałam ,ze trochę soli dodać trzeba i ew. łyżeczkę mąki i razem rozbić mieszkiem. Używam zwykłej 12%
                                  
                  30 września 2009 13:51 | ID: 58021
              
                                  
                  30 września 2009 14:31 | ID: 58044
              

                                  
                  30 września 2009 14:31 | ID: 58045
              
Kupuję łaciate w kartonie do zup i sosów. Wlewam do ugotowanej zupy, prosto z kartonu.
Po dolaniu śmietany już nie gotować (i nie wlewać do gotującej się jeszcze zupy) a jeżeli musimy zagotować to warto dodać szczyptę sody do śmietany.
                                  
                  30 września 2009 17:29 | ID: 58118
              
                                  
                  30 września 2009 17:34 | ID: 58120
              
                                  
                  30 września 2009 20:58 | ID: 58211
              
                                  
                  30 września 2009 21:12 | ID: 58215
              
                                  
                  1 października 2009 09:44 | ID: 58291
              
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!