30 września 2009 13:46 | ID: 58013
30 września 2009 13:47 | ID: 58016
30 września 2009 13:48 | ID: 58017
30 września 2009 13:50 | ID: 58019
czytałam ,ze trochę soli dodać trzeba i ew. łyżeczkę mąki i razem rozbić mieszkiem. Używam zwykłej 12%
30 września 2009 13:51 | ID: 58021
30 września 2009 14:31 | ID: 58044
30 września 2009 14:31 | ID: 58045
Kupuję łaciate w kartonie do zup i sosów. Wlewam do ugotowanej zupy, prosto z kartonu.
Po dolaniu śmietany już nie gotować (i nie wlewać do gotującej się jeszcze zupy) a jeżeli musimy zagotować to warto dodać szczyptę sody do śmietany.
30 września 2009 17:29 | ID: 58118
30 września 2009 17:34 | ID: 58120
30 września 2009 20:58 | ID: 58211
30 września 2009 21:12 | ID: 58215
1 października 2009 09:44 | ID: 58291
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.