12 sierpnia 2009 19:11 | ID: 42547
12 sierpnia 2009 19:20 | ID: 42553
na pewno soli, pieprzu, czewronej papryki ( słodkiej i ostrej), bazylii, ziół prowansalskich, vegety, ziela angielskiego i liści laurowych...to taka podstawa. Aaaaaa mój mąz używa jeszcze magi:)
12 sierpnia 2009 19:22 | ID: 42554
12 sierpnia 2009 19:37 | ID: 42560
12 sierpnia 2009 19:39 | ID: 42562
12 sierpnia 2009 19:41 | ID: 42564
12 sierpnia 2009 19:43 | ID: 42566
12 sierpnia 2009 20:55 | ID: 42581
jestem "zbieraczem" przypraw i oprócz tego co wymieniacie mam w swojej szafce jeszcze chili, oregano, podlaską przyprawę do rosołu ( tylko taka), przyprawę do dań z jajek (Kamis).
12 sierpnia 2009 22:43 | ID: 42591
12 sierpnia 2009 22:46 | ID: 42592
13 sierpnia 2009 09:38 | ID: 42617
13 sierpnia 2009 14:31 | ID: 42698
23 stycznia 2010 16:53 | ID: 119740
24 stycznia 2010 19:04 | ID: 120463
24 stycznia 2010 20:49 | ID: 120532
24 stycznia 2010 23:35 | ID: 120691
26 stycznia 2010 14:06 | ID: 121942
26 stycznia 2010 14:18 | ID: 121951
26 stycznia 2010 14:23 | ID: 121958
26 stycznia 2010 14:25 | ID: 121960
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.