4 sierpnia 2009 08:28 | ID: 40308
4 sierpnia 2009 08:28 | ID: 40310
4 sierpnia 2009 08:30 | ID: 40312
4 sierpnia 2009 08:33 | ID: 40316
4 sierpnia 2009 08:35 | ID: 40317
4 sierpnia 2009 09:36 | ID: 40329
przy frytkach, w czasie smazenai skrobia przechodzi do oleju. Zdarza mi się czasem wykorzystywać maks. 2x ten sam olej do smażenia i faktycznie frytki są wtedy lekko twardawe. Przy ziemniaczkach tego nie zauważymy
4 sierpnia 2009 09:56 | ID: 40337
4 sierpnia 2009 10:03 | ID: 40344
domowe fytki dzisiaj będą + kotlety jajeczne i zestaw surówek w takim razie:P
4 sierpnia 2009 10:12 | ID: 40350
4 sierpnia 2009 10:14 | ID: 40353
4 sierpnia 2009 10:16 | ID: 40356
4 sierpnia 2009 10:23 | ID: 40367
4 sierpnia 2009 10:30 | ID: 40372
4 sierpnia 2009 14:28 | ID: 40455
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.