15 lipca 2009 20:46 | ID: 36043
              
                                  
                  15 lipca 2009 21:10 | ID: 36051
              
) i pieczemy 1,5 godziny w temperaturze 180 stopni. Potem smarujemy mięso z wierzchu śmietaną 30% doprawioną solą i pieprzem i pieczemy jeszcze 10 minut. 
I gotowe 
 Polecam 
                                  
                  15 lipca 2009 21:12 | ID: 36052
              
                                  
                  16 lipca 2009 08:09 | ID: 36087
              
                                  
                  16 lipca 2009 11:22 | ID: 36131
              
                                  
                  16 lipca 2009 11:38 | ID: 36135
              
                                  
                  16 lipca 2009 13:35 | ID: 36185
              
                                  
                  16 lipca 2009 13:38 | ID: 36186
              
                                  
                  16 lipca 2009 13:40 | ID: 36187
              
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!