7 kwietnia 2009 21:36 | ID: 19681
7 kwietnia 2009 22:24 | ID: 19703
8 kwietnia 2009 06:51 | ID: 19717
8 kwietnia 2009 13:35 | ID: 19743
A ja robie torty,bo lubie czasami na zamówienie,głównie w stylu angielskim. Smaczniejsze są masy na bazie masła nikt nie daje do masy margaryny,przynajmniej nie powinno się jej dodawać, ewentualnie do mas gotowanych... Natomiast śmietanowe,są dobre gdy chcemy tort z galaterka czy świeżymi owocami. Choć w okresie letnim, upałów nie polecam z cukierni. Najcześciej robie torty czekoladowe z masami czekoladowymi z beligijskiej czekolady. Czasami,ale rzadko pomagam sobie gotowymi masami np: Dr Oetkera do której zawsze dodaje masło,masa jest stabilniejsza i nadaje się do dekoracji ze szprycy.
8 kwietnia 2009 19:21 | ID: 19766
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.