17 stycznia 2010 20:19 | ID: 114823
17 stycznia 2010 20:19 | ID: 114824
17 stycznia 2010 20:28 | ID: 114839
17 stycznia 2010 20:29 | ID: 114841
17 stycznia 2010 21:28 | ID: 114875
17 stycznia 2010 21:30 | ID: 114877
17 stycznia 2010 22:58 | ID: 114957
17 stycznia 2010 23:02 | ID: 114959
17 stycznia 2010 23:31 | ID: 114982
18 stycznia 2010 05:39 | ID: 115007
18 stycznia 2010 06:44 | ID: 115016
18 stycznia 2010 12:30 | ID: 115262
18 stycznia 2010 12:32 | ID: 115264
18 stycznia 2010 14:11 | ID: 115352
13 września 2011 11:57 | ID: 634921
dzis planuje udka zrobic i mysle jak je zrobic...
13 września 2011 13:38 | ID: 634975
A ja obtaczam w oleju żeby nie wysechł podczas pieczenia i posypuję przyprawą - złocisty kurczak, lub inną ale do kurczaka , odrobiną papryki i oregano po wierzchu. Jest chrupiący, soczysty w środku i aromatyczny.
13 września 2011 14:08 | ID: 634997
Przyprawami, które mam pod ręką, a więc np warzywko, tymianek, oregano, czosnek.
13 września 2011 16:01 | ID: 635058
Najczęsciej złocistą przyprawą do kurczaka knorr
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.