-
1
usunięty użytkownik
2014-09-14 16:30:07
14 września 2014 16:30 | ID: 1145989
Ja nie używam niczego do smarowania pieczywa. Ale Mąż i Szymuś lubią jak im się wszystko ładnie na kanapce trzyma Kupuję zawsze żółtą Ramę. Nie mam pojęcia skąd ten wybór, nawet nie wiem jak smakuje. Ale zawsze biorę tą właśnie.
-
2
Joaśka35
Zarejestrowany: 11-06-2010 18:03 .
Posty: 8329
2014-09-14 16:32:49
14 września 2014 16:32 | ID: 1145991
żadna inna mi nie podchodzi
-
3
dagmaruffka
Zarejestrowany: 19-03-2012 16:52 .
Posty: 17675
2014-09-14 16:35:07
14 września 2014 16:35 | ID: 1145994
Joaśka35 (2014-09-14 16:32:49)
żadna inna mi nie podchodzi
Mi właśnie delma zawsze "ucieka" z noża ;)
-
4
wamat
Zarejestrowany: 01-10-2009 12:38 .
Posty: 4075
2014-09-14 16:35:29
14 września 2014 16:35 | ID: 1145995
Nie smaruję kanapek margaryną. Całe życie masłem, cieniutko ale tylko masłem. Margarynę używam tylko do wypieków.
-
5
alanml
Zarejestrowany: 27-10-2009 17:11 .
Posty: 30511
2014-09-14 16:53:31
14 września 2014 16:53 | ID: 1145997
wamat (2014-09-14 16:35:29)
Nie smaruję kanapek margaryną. Całe życie masłem, cieniutko ale tylko masłem. Margarynę używam tylko do wypieków.
Ja także. Tylko masło extra.
-
6
Maniuśka
Zarejestrowany: 12-10-2010 15:30 .
Posty: 4401
2014-09-14 17:44:19
14 września 2014 17:44 | ID: 1146008
-
7
Dunia
Zarejestrowany: 10-03-2011 17:24 .
Posty: 18894
2014-09-14 18:17:00
14 września 2014 18:17 | ID: 1146010
-
8
zofija
Zarejestrowany: 21-11-2012 16:35 .
Posty: 53
2014-09-14 18:17:38
14 września 2014 18:17 | ID: 1146011
-
9
Mameks60
Zarejestrowany: 07-09-2013 14:26 .
Posty: 4899
2014-09-14 18:54:34
14 września 2014 18:54 | ID: 1146022
Nie używam margaryny. Używam tylko masło osełkowe.
-
10
usunięty użytkownik
2014-09-14 19:04:10
14 września 2014 19:04 | ID: 1146025
Tylko masło. A jak jest świeża bułeczka, to masełka grubiutko i nic więcej :)
-
11
oliwka
Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57 .
Posty: 161880
2014-09-14 19:07:29
14 września 2014 19:07 | ID: 1146027
Kupujemy Smakowitę i czasami masło extra...
-
12
asiawojtekkarolcia
Zarejestrowany: 08-11-2010 23:11 .
Posty: 16694
2014-09-14 19:58:09
14 września 2014 19:58 | ID: 1146048
Ramę żółtą. Nie wiem dlaczego akurat ją.. ;)
-
13
Joaśka35
Zarejestrowany: 11-06-2010 18:03 .
Posty: 8329
2014-09-14 22:25:44
14 września 2014 22:25 | ID: 1146083
Ja lubie naturalne masełko do kalafiorka,do fasolki szparagowej,do jajecznicy,itp.
-
14
gocha2323
Zarejestrowany: 23-04-2013 20:58 .
Posty: 12534
2014-09-14 23:43:39
14 września 2014 23:43 | ID: 1146102
ja osobiście przepadam za masłem, ale kiedy się skonczy to używamy delmy, smakowity, albo maśła roślinnego
-
15
Kamila2010
Zarejestrowany: 14-06-2010 23:25 .
Posty: 10745
2014-09-15 00:18:09
15 września 2014 00:18 | ID: 1146113
Benecol,albo masło łaciate,extra.
-
16
monaaa71
Zarejestrowany: 28-01-2009 08:46 .
Posty: 28735
2014-09-15 06:17:27
15 września 2014 06:17 | ID: 1146124
-
17
aneta1114
Zarejestrowany: 20-03-2012 09:46 .
Posty: 668
2014-09-15 10:27:05
15 września 2014 10:27 | ID: 1146177
Smakowita najbardziej smakuje dzieciom inne nie.
-
18
usunięty użytkownik
2014-09-15 13:48:40
15 września 2014 13:48 | ID: 1146250
Używamy tylko masła extra.
-
19
dagmaruffka
Zarejestrowany: 19-03-2012 16:52 .
Posty: 17675
2014-09-18 14:36:09
18 września 2014 14:36 | ID: 1147274
w koncu kupiłam masmix z solą. Ale mialam na niego ochotę !
-
20
persefona
Zarejestrowany: 24-06-2014 11:40 .
Posty: 28
2014-09-18 15:45:24
18 września 2014 15:45 | ID: 1147289
Fuuj, nie znoszę margaryny. Od dziecka. I zawsze jak mówię, że nie jem, nie lubię to inni pytają, a czy masło. Dla mnie nie ma róznicy:P Jak kanapki to tylko z serkami topionymi:)