Sonia (2014-01-25 20:26:53)
Miętówka (2014-01-25 20:23:44)
ja robię na grillu elektrycznym. Najczęściej pierś z kurczaka, cebula, papryka w różnych kolorach - jak mam to dodaję oscypka.
A próbowałaś z serem ''ciągnącym'' takim, npo gouda??? ja jeszcze nie, ale mnie korci...
Zwykłego sera nie dawałam. Myślę, że jak ktoś lubi to można spróbowac. Na koniec posypać startym serem, żeby się tylko przyrumienił, a nie spalił.
A i daję jeszcze boczek, obowiązkowo.
Jutro przyjedzie do mnie znajoma z dziećmi, to zrobie szaszłyki z owoców. Mandarynki, brzoskwinie, ananasy, banany i co tam jeszcze będę mieć. Wszystko nabiję na patyczki i gotowe, proste ale dla dzieci pewniej bardziej zachęcające do zjedzenia niż owoce na talerzyku :)