- 
              
                1
                  
                    
									
										
											                          Patrycja Sobolewska                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44                      .
                      Posty: 19647                                             2016-05-09 08:11:15 
 
                                   9 maja 2016 08:11 | ID: 1308430 9 maja 2016 08:11 | ID: 1308430
 
                patelnie grillowac ci polecam :) 
 
                                                                     
- 
              
                2
                  
                    
									
										
											                          goosiak4                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 26-05-2015 10:54                      .
                      Posty: 3427                                             2016-05-09 08:13:18 
 
                                   9 maja 2016 08:13 | ID: 1308433 9 maja 2016 08:13 | ID: 1308433
 
                 Patrycja Sobolewska (2016-05-09 08:11:15)
patelnie grillowac ci polecam :) 
 
 Uzywałaś? Nie przypala się? Myślę, że tefal ma dobre rzeczy, więc jak bym kupowała to z tej firmy tylko sama nie wiem co. 
 
                                                                     
- 
              
                3
                  
                    
									
										
											                          Patrycja Sobolewska                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44                      .
                      Posty: 19647                                             2016-05-09 08:14:16 
 
                                   9 maja 2016 08:14 | ID: 1308434 9 maja 2016 08:14 | ID: 1308434
 
                 goosiak4 (2016-05-09 08:13:18)
 Patrycja Sobolewska (2016-05-09 08:11:15)
patelnie grillowac ci polecam :) 
 
 Uzywałaś? Nie przypala się? Myślę, że tefal ma dobre rzeczy, więc jak bym kupowała to z tej firmy tylko sama nie wiem co. 
 
 idealna jest tez mam tefalowską ;) 
 
                                                                     
- 
              
                4
                  
                    
									
										
											                          oliwka                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57                      .
                      Posty: 161880                                             2016-05-09 08:15:08 
 
                                   9 maja 2016 08:15 | ID: 1308436 9 maja 2016 08:15 | ID: 1308436
 
                Mam zwykłe oraz taką głębszą patelnię i sobie je chwalę... 
 
                                                                     
- 
              
                5
                  
                    
									
										
											                          goosiak4                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 26-05-2015 10:54                      .
                      Posty: 3427                                             2016-05-09 08:16:11 
 
                                   9 maja 2016 08:16 | ID: 1308437 9 maja 2016 08:16 | ID: 1308437
 
                 oliwka (2016-05-09 08:15:08)
Mam zwykłe oraz taką głębszą patelnię i sobie je chwalę... 
 
 Taka głębszą to wygląda pewnie właśnie jak wok.  Ja narazie mam zwykłą tefal. 
 
                                      Ostatnio edytowany: 09-05-2016 08:16, przez: goosiak4                                                   
- 
              
                6
                  
                    
									
										
											                          oliwka                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57                      .
                      Posty: 161880                                             2016-05-09 08:17:11 
 
                                   9 maja 2016 08:17 | ID: 1308439 9 maja 2016 08:17 | ID: 1308439
 
                 goosiak4 (2016-05-09 08:16:11)
 oliwka (2016-05-09 08:15:08)
Mam zwykłe oraz taką głębszą patelnię i sobie je chwalę... 
 
 Taka głębszą to wygląda pewnie właśnie jak wok.  Ja naradzie mam zwykłą. 
 
 Tak i jest bardzo przydatna... 
 
                                                                     
- 
              
                7
                  
                    
									
										
											                          Patrycja Sobolewska                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44                      .
                      Posty: 19647                                             2016-05-09 08:17:33 
 
                                   9 maja 2016 08:17 | ID: 1308441 9 maja 2016 08:17 | ID: 1308441
 
                 oliwka (2016-05-09 08:15:08)
Mam zwykłe oraz taką głębszą patelnię i sobie je chwalę... 
 
 zalezy dla kogo do czego potrzebna :) 
 
                                                                     
- 
              
                8
                  
                    
									
										
											                          goosiak4                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 26-05-2015 10:54                      .
                      Posty: 3427                                             2016-05-09 08:21:33 
 
                                   9 maja 2016 08:21 | ID: 1308444 9 maja 2016 08:21 | ID: 1308444
 
                 Patrycja Sobolewska (2016-05-09 08:17:33)
 oliwka (2016-05-09 08:15:08)
Mam zwykłe oraz taką głębszą patelnię i sobie je chwalę... 
 
 zalezy dla kogo do czego potrzebna :) 
 
 Mi potrzebna, żeby mięso i warzywa smażyć, bo do naleśników i placków to wiadomo, że tylko taka zwykła się nadaje. 
 
                                                                     
- 
              
                9
                  
                    
									
										
											                          Patrycja Sobolewska                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44                      .
                      Posty: 19647                                             2016-05-09 08:35:39 
 
                                   9 maja 2016 08:35 | ID: 1308451 9 maja 2016 08:35 | ID: 1308451
 
                 goosiak4 (2016-05-09 08:21:33)
 Patrycja Sobolewska (2016-05-09 08:17:33)
 oliwka (2016-05-09 08:15:08)
Mam zwykłe oraz taką głębszą patelnię i sobie je chwalę... 
 
 zalezy dla kogo do czego potrzebna :) 
 
 Mi potrzebna, żeby mięso i warzywa smażyć, bo do naleśników i placków to wiadomo, że tylko taka zwykła się nadaje. 
 
 no to taka bedzie idealna grillowa :) 
 
                                                                     
- 
              
                10
                  
                    
									
										
											                          Stokrotka                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 28-04-2009 15:58                      .
                      Posty: 66136                                             2016-05-09 10:01:02 
 
                                   9 maja 2016 10:01 | ID: 1308490 9 maja 2016 10:01 | ID: 1308490
 
                Moja teścoiwa ma, Super się sparawdza. Myślę czy sobie takiego nie kupić. Suoer sprawa na potrawy jednogarnkowe..   
 
                                                                     
- 
              
                11
                  
                    
									
										
											                          77ewcia5                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 04-02-2016 11:02                      .
                      Posty: 2861                                             2016-05-09 10:12:06 
 
                                   9 maja 2016 10:12 | ID: 1308500 9 maja 2016 10:12 | ID: 1308500
 
                Ja mam zwykłe patelnie, dwie małe do naleśników, dwie duże: jedna głębsza do smarzenia mięsa, druga płytsza np. do robienie tortilli oraz rondelek mały głębszy :-) Chwale sobie wszystko !! 
 
                                                                     
- 
              
                12
                  
                    
									
										
											                          goosiak4                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 26-05-2015 10:54                      .
                      Posty: 3427                                             2016-05-09 10:42:42 
 
                                   9 maja 2016 10:42 | ID: 1308516 9 maja 2016 10:42 | ID: 1308516
 
                 Stokrotka (2016-05-09 10:01:02)
Moja teścoiwa ma, Super się sparawdza. Myślę czy sobie takiego nie kupić. Suoer sprawa na potrawy jednogarnkowe..   
 
 No właśnie jutro będę robiła gulasz i przydalby mi się taki wok 
 
                                                                     
- 
              
                13
                  
                    
									
										
											                          Stokrotka                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 28-04-2009 15:58                      .
                      Posty: 66136                                             2016-05-09 10:55:19 
 
                                   9 maja 2016 10:55 | ID: 1308525 9 maja 2016 10:55 | ID: 1308525
 
                 goosiak4 (2016-05-09 10:42:42)
 Stokrotka (2016-05-09 10:01:02)
Moja teścoiwa ma, Super się sparawdza. Myślę czy sobie takiego nie kupić. Suoer sprawa na potrawy jednogarnkowe..   
 
 No właśnie jutro będę robiła gulasz i przydalby mi się taki wok 
 
 Tez by mi się przydał.. czasem robię w garnku zwykłym ale to nie to no i jest ryzyko przypalenia potrawy i garnka ..  
 
                                                                     
- 
              
                14
                  
                    
									
										
											                          goosiak4                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 26-05-2015 10:54                      .
                      Posty: 3427                                             2016-05-09 13:07:51 
 
                                   9 maja 2016 13:07 | ID: 1308577 9 maja 2016 13:07 | ID: 1308577
 
                 Stokrotka (2016-05-09 10:55:19)
 goosiak4 (2016-05-09 10:42:42)
 Stokrotka (2016-05-09 10:01:02)
Moja teścoiwa ma, Super się sparawdza. Myślę czy sobie takiego nie kupić. Suoer sprawa na potrawy jednogarnkowe..   
 
 No właśnie jutro będę robiła gulasz i przydalby mi się taki wok 
 
 Tez by mi się przydał.. czasem robię w garnku zwykłym ale to nie to no i jest ryzyko przypalenia potrawy i garnka ..  
 
 No właśnie a w woku pewnie się nie przypala. 
 
                                      Ostatnio edytowany: 09-05-2016 13:08, przez: goosiak4                                                   
- 
              
                15
                  
                    
									
										
											                          Mela134                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 22-03-2016 11:12                      .
                      Posty: 1080                                             2016-05-09 13:55:25 
 
                                   9 maja 2016 13:55 | ID: 1308582 9 maja 2016 13:55 | ID: 1308582
 
                Wok ze względu na swój kształt świetnie sie nadaje do tzw. szybkiego smażenia. Na przykład mieszanki warzyw na półtwardo. Jest głęboki, więc łatwo w nim przesuwać smażone rzeczy. Rzeczywiście można  użyć mniej tłuszczu. Bo dzięki potrząsaniu produktami, które smażysz, nie przypalą się. Podstawowa rzecz. Wok musi być ciężki, czyli mieć odpowiednio grube ścianki. 
 
                                      Ostatnio edytowany: 09-05-2016 13:57, przez: Mela134                                                   
- 
              
                16
                  
                    
									
										
											                          Stokrotka                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 28-04-2009 15:58                      .
                      Posty: 66136                                             2016-05-09 14:06:35 
 
                                   9 maja 2016 14:06 | ID: 1308588 9 maja 2016 14:06 | ID: 1308588
 
                 Julianna Kozińska (2016-05-09 13:55:25)
Wok ze względu na swój kształt świetnie sie nadaje do tzw. szybkiego smażenia. Na przykład mieszanki warzyw na półtwardo. Jest głęboki, więc łatwo w nim przesuwać smażone rzeczy. Rzeczywiście można  użyć mniej tłuszczu. Bo dzięki potrząsaniu produktami, które smażysz, nie przypalą się. Podstawowa rzecz. Wok musi być ciężki, czyli mieć odpowiednio grube ścianki. 
 
 Myślę że i potrawa a niego inaczej smakuje.. 
 
                                                                     
- 
              
                17
                  
                    
									
										
											                          goosiak4                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 26-05-2015 10:54                      .
                      Posty: 3427                                             2016-05-09 14:13:42 
 
                                   9 maja 2016 14:13 | ID: 1308594 9 maja 2016 14:13 | ID: 1308594
 
                 Stokrotka (2016-05-09 14:06:35)
 Julianna Kozińska (2016-05-09 13:55:25)
Wok ze względu na swój kształt świetnie sie nadaje do tzw. szybkiego smażenia. Na przykład mieszanki warzyw na półtwardo. Jest głęboki, więc łatwo w nim przesuwać smażone rzeczy. Rzeczywiście można  użyć mniej tłuszczu. Bo dzięki potrząsaniu produktami, które smażysz, nie przypalą się. Podstawowa rzecz. Wok musi być ciężki, czyli mieć odpowiednio grube ścianki. 
 
 Myślę że i potrawa a niego inaczej smakuje.. 
 
 Trzeba potrząsać? Nie można mieszać tak jak na patelni?  
 
                                                                     
- 
              
                18
                  
                    
									
										
											                          gocha2323                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 23-04-2013 20:58                      .
                      Posty: 12534                                             2016-05-09 23:21:27 
 
                                   9 maja 2016 23:21 | ID: 1308703 9 maja 2016 23:21 | ID: 1308703
 
                 Julianna Kozińska (2016-05-09 13:55:25)
Wok ze względu na swój kształt świetnie sie nadaje do tzw. szybkiego smażenia. Na przykład mieszanki warzyw na półtwardo. Jest głęboki, więc łatwo w nim przesuwać smażone rzeczy. Rzeczywiście można  użyć mniej tłuszczu. Bo dzięki potrząsaniu produktami, które smażysz, nie przypalą się. Podstawowa rzecz. Wok musi być ciężki, czyli mieć odpowiednio grube ścianki. 
 
 woka używam do smażenia warzy na patelnię z ryżem! 
 
                                                                     
- 
              
                19
                  
                    
									
										
											                          Sanne                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 19-07-2011 15:30                      .
                      Posty: 4945                                             2016-05-09 23:34:43 
 
                                   9 maja 2016 23:34 | ID: 1308710 9 maja 2016 23:34 | ID: 1308710
 
                 Julianna Kozińska (2016-05-09 13:55:25)
Wok ze względu na swój kształt świetnie sie nadaje do tzw. szybkiego smażenia. Na przykład mieszanki warzyw na półtwardo. Jest głęboki, więc łatwo w nim przesuwać smażone rzeczy. Rzeczywiście można  użyć mniej tłuszczu. Bo dzięki potrząsaniu produktami, które smażysz, nie przypalą się. Podstawowa rzecz. Wok musi być ciężki, czyli mieć odpowiednio grube ścianki. 
 
 Dokładnie Julia, do tego służy wok :) 
 
                                                                     
- 
              
                20
                  
                    
									
										
											                          Stokrotka                      										
									
                      
                       
                                              Zarejestrowany: 28-04-2009 15:58                      .
                      Posty: 66136                                             2016-05-10 08:17:37 
 
                                   10 maja 2016 08:17 | ID: 1308727 10 maja 2016 08:17 | ID: 1308727
 
                Dobre rzecz, trzeba chyba kupic.