27 lutego 2009 11:23 | ID: 15622
27 lutego 2009 12:12 | ID: 15633
27 lutego 2009 12:18 | ID: 15634
1 marca 2009 20:39 | ID: 15906
2 kwietnia 2009 21:15 | ID: 19067
27 maja 2009 15:57 | ID: 26130
27 maja 2009 16:12 | ID: 26134
29 maja 2009 13:15 | ID: 26554
Płatki Bran Flakes Sante otrzymywane są z pełnych ziaren zbóż najlepszych gatunków pszenicy z dodatkiem otrąb pszennych. To naturalny i smacznym produkt zbożowy. Produkty pełnoziarniste są najlepszą formą zdrowego odżywiania. Chrupiące płatki z otrąb pszennych zawierają dużą ilość składników dobroczynnych dla zdrowia, m.in.: węglowodanów złożonych, błonnika, witamin i soli mineralnych. Płatki z otrąb pszennych to idealna propozycja na smaczne śniadanie. Pyszne, chrupiące płatki możesz spożywać z mlekiem, jogurtem, kefirem, napojami sojowymi lub sokami. Mogą być również oryginalnym dodatkiem do deserów, twarożków, serków homogenizowanych i zup owocowych. Dodając orzechy, bakalie, miód oraz świeże owoce i zalewając swoim ulubionym mlecznym napojem - stworzymy zdrowy, sycący, smaczny oraz pożywny podwieczorek. Płatki możesz również podjadać jako przekąskę na sucho. Wzbogacone w dodatek wapnia chroni Twoje kości i zęby.
wp.pl
29 maja 2009 13:17 | ID: 26555
Na dużą uwagę zasługują otręby oraz zarodki pszenne wchodzące w skład bogatej zbożowej galanterii śniadaniowej Sante. Otręby należą do naturalnych produktów roślinnych, powstałych z przemiału ziarna zbóż, natomiast zarodki są częścią ziarna, z której wyrastają kiełki. Produkty te stanowią doskonałe źródło błonnika pokarmowego, soli mineralnych oraz witamin - czyli składników, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Łatwe i wygodne w przygotowaniu - służą do bezpośredniej konsumpcji. Uwzględniajmy je w naszym codziennym jadłospisie, dodając do każdego posiłku lub posypując nimi ulubione potrawy. Otręby granulowane z żurawiną stanowią doskonałe źródło błonnika - ważnego składnika diety. Żurawina zawarta w otrębach należy do czołówki roślin o udowodnionych właściwościach prozdrowotnych. Zawarte w niej substancje mają dobroczynne właściwości szczególnie dla kobiet. Żurawina jest zdrowa i smaczna, stąd tak szerokie jej zastosowanie zarówno w medycynie, jak i w naszej kuchni. Skład: Otręby (pszenne, owsiane), rodzynka, syrop glukozowo- fruktozowy, olej roślinny, zarodki pszenne, żurawina wielkoowocowa (żurawina, cukier, olej słonecznikowy), koncentrat jabłkowy, ekstrakt słodowy jęczmienny, lecytyna sojowa (emulgator), kwasek cytrynowy (regulator kwasowości), aromat.
29 maja 2009 13:38 | ID: 26564
24 czerwca 2009 18:09 | ID: 32300
24 czerwca 2009 18:15 | ID: 32302
24 czerwca 2009 18:20 | ID: 32306
24 czerwca 2009 18:47 | ID: 32319
22 października 2010 22:15 | ID: 314638
22 października 2010 22:17 | ID: 314644
22 października 2010 22:22 | ID: 314648
23 października 2010 08:15 | ID: 314739
23 października 2010 12:12 | ID: 314814
23 października 2010 13:53 | ID: 314856
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.