pieczarki gotujemy w osolonej wodzie - po wystygnięciu kroimy w paseczki. Pora kroimy w talarki, a ser ścieramy na tarce o grubych oczkach, tak by powstały z niego długie paski. Całość mieszamy, doprawiamy lekko solą, pieprzem i dodajemy majonez.
Przed podaniem nie trzymamy w lodówce, gdyż ser powinien nasiąknąć majonezem i pieczarkami, a całość powinna być miękka i sklejona.
Proste, szybkie i pyszne :)
Autor: Aleksandra Filipkowska
Aby zagłosować na ten przepis, wyślij SMS o treści NOLNS.29 na numer 7268. Cena: 2,44 zł brutto. Każdy SMS daje Ci szansę na wygranie zestawu przypraw "Prymat"!
Familie.pl – Internetowa Społeczność Rodziców. To Portal dla rodziców tworzony przez rodziców. Szczegółowy
opis ciąży – tydzień po tygodniu, fazy porodu – przełam swój strach i nie bój się pytać. Na specjalnym forum
dla rodziców znajdziesz rozwiązania wszystkich swoich problemów. Nasi eksperci – lekarze, prawnicy i wielu
innych za darmo udzielają porad dla rodziców. Ślub i wesele, Ciąża, Rodzice – to tylko niektóre tytuły
naszych serwisów. W każdym z nich znajdziesz coś dla siebie. Przyłącz się do nas!